NIEUW: DERC Smart Laser Positioner

Na de succesvolle introductie op de DERC-innovatie "Laser meets Waterjetting". Introduceren we nu dit nieuwe en innovatieve systeem, de DERC Smart Laser Positioner.

NIEUW: Navigator

De nieuwe Navigator is het innovatieve slanginvoersysteem speciaal ontworpen voor kleine buizen en leidingen met bochten. De roterende slang met een zelfroterende nozzle, ...

NIEUW: Modulair railsysteem voor spuitrobot

Na de succesvolle introductie van de Striker hebben de engineers van DERC de Striker Rail ontworpen. De combinatie van de modulaire spuitrobot met een modulair railsysteem.

NIEUW: Spir Star slang 4/2H & 5/2H 1400 bar

Deze nieuwe Spir Star hogedrukslangen hebben maar 2 staalinlagen en zijn toch geschikt voor een werkdruk van 1400 bar. U kunt nu reinigen op 1400 bar met de voordelen van een 1000 bar slang, zoals de diameter en aansluitingen.

NIEUW: Verdubbel uw productie

Verdubbel uw productie, met de nieuwe DERC Multi Tool Valve! Werk met twee hogedrukpistolen of -voetpedalen met elektrische bediening op één hogedrukunit, zonder dat de druk op de pistolen (of voetpedalen) wordt beïnvloed. De totale pompflow wordt gesplitst tussen de gereedschappen, beide operators werken onafhankelijk van elkaar.

Nieuw: Product upgrade Barracuda

De nieuwe BC 705 hogedrukcartridge voor de Barracuda is inmiddels met succes getest door vele gebruikers. Bewezen is dat de nieuwe seal de levensduur van de cartridge verdubbelt, wat een aanzienlijke kostenbesparing voor de gebruiker oplevert.

NIEUW: Innovatieve slangbreukbeveiliging

Nieuw in ons assortiment een nieuw model slangbreukbeveiliging. Dit unieke gepatenteerde ontwerp is veilig voor de handen en door de strop trekt de slangbreukbeveiliging eenvoudig zichzelf aan. Een verbeterde, veilige en sterke oplossing voor de hogedrukwaterstraalmarkt.

NIEUW: Laser meets Waterjetting op IFAT

De bezoekers die de DERC Salotech stand tijdens de IFAT 2016 bezochten waren vooral erg geïnteresseerd in de nieuwste innovatie op het gebied van volautomatisch reinigen van warmtewisselaars.

NIEUW: Bezoek ons op IFAT 2016

Ook dit jaar is DERC Salotech weer op de IFAT 2016. U vindt ons op de vertrouwde locatie: Hal B4, stand 115. Op de IFAT tonen wij u innovaties op het gebied van veiligheid en automatisering. Wij presenteren u: Laser meets waterjetting, nieuwste innovatie op het gebied van volautomatisch reinigen van warmtewisselaars

NIEUW: DERC Blast Container

DERC Salotech biedt u de mobiele oplossing voor gesloten gemechaniseerde bundelreiniging. De DERC Blast Container is een bundelreiniger welke eenvoudig te monteren is in een standaard container. Dit nieuwe gemechaniseerde systeem reinigt een bundel zowel uitwendig als inwendig.

NIEUW: RVS 45° en 90° bochten

Nieuw in ons programma bieden wij u nu ook 45° en 90° roestvaststalen bochten. Door het slimme ontwerp hebben de bochten minder drukverlies.

NIEUW: Compacte Air Fin bank reiniger

DERC Salotech introduceert een uniek compact systeem om air fin banken gemakkelijk uitwendig te reinigen met hogedrukwaterstraaltechniek.

Nieuw: Efficiënte reiniging Air fin bank

DERC Salotech biedt u vanaf nu een extra optie voor de AutoBox ABX-2L die inwendige reiniging van luchtgekoelde warmtewisselaars mogelijk maakt. Het Fin Fan Attachment is speciaal gemaakt voor de vaak smalle bordessen rondom de luchtgekoelde warmtewisselaars.

NIEUW: ABX-2L upgrade

De kruipslangreiniger AutoBox ABX-2L is door vele gebruikers zeer positief ontvangen. Met name de korte opbouwtijd, gemakkelijke bediening, goede stabiliteit van het lichtgewicht

Innovaties tijdens succesvol DERC Event 2015

Tijdens het DERC Event 2015 toonde DERC Waterjetting de laatste innovaties, technieken en toepassingen op het gebied van industriële reiniging. Voor iedereen was het een zeer geslaagd event en het moment om deze nieuwe producten in actie te zien.

NIEUW: Wat water OOK kan doen

Een reinigingsbedrijf kreeg de uitdaging om een scheepsschroef van 130 ton brons in stukken te snijden, zonder warmte of vonken te produceren. De oplossing: Snijden met Water!

NIEUW: (Semi) automatische spuitrobot

Vanaf nu is het mogelijk om op een veilige afstand en met een maximale veiligheid voor de operator het handmatig reinigen te vervangen. De Striker is dé automatische spuitrobot.

NIEUW: Comfortabele verkoeling

Tijdens het werken met de juiste beschermende kleding krijgt men het vaak zeer warm. Het koelvest biedt verkoeling om comfortabel door te werken.

NIEUW: LUVO-reiniger XXL

DERC Salotech ontwikkelde op verzoek van een groot Noord-Europees industrieel reinigingsbedrijf een volautomatische, PLC-gestuurde LUVO-reiniger. De LUVO-reiniger heeft een zeer hoge capaciteit van maar liefst 2x1000 liter per minuut bij 500 bar.

NIEUW: Probeer nu gratis de ABX-2L

De beste manier om een product te ervaren is om het product zelf uit te proberen. Dit is dan ook dé reden waarom DERC Salotech u aanbiedt om gratis het ABX-2L demonstratiemodel in Oud-Beijerland of op uw eigen locatie uit te proberen.