Menu

Engineer Mechatronica (M/V) fulltime

Because the following vacancies are located in the Netherlands the below text is published in Dutch language.

In deze functie bent u in dienst bij onze divisie DERC Jetting Systems.

Wegens uitbreiding op de afdeling zoeken wij een nieuwe collega. 

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • Het programmeren en configureren van nieuwe software welke wordt gebruikt in de door ons ontwikkelde (of te ontwikkelen) machines en installaties (of onderdelen).
 • Hierbij ben je in staat om de consequenties van de software te analyseren en te beredeneren in relaties tot de elektrotechnische en mechanische gevolgen.
 • Je test en debugt de software.
 • Je maakt testprogramma’s, opleveringsprotocollen en zorgt voor een goede implementatie.
 • Je onderhoudt de software en past ze aan daar waar nodig.
 • De ontwikkeling van nieuwe producten vindt projectmatig plaats.
 • Hierbij wordt intensief samengewerkt met de andere engineers (mechanisch, CE, etc).

Jouw profiel

Voor deze functie zoeken wij:

 • Afgeronde opleiding HTS mechatronica, elektrotechniek/ HBO of gelijkwaardig (of door aantoonbare werkervaring verkregen MBO+ niveau).
 • Praktische ervaring met (besturingstechniek in) werktuigbouwkundige installaties is een pre.
 • Competenties: Systematisch Werken, Analyseren, Praktisch, samenwerken in een team met gemotiveerde collega’s.
 • Goede kennis van programmeertalen en besturingstechniek.

Wat bieden we je?

Wij bieden je een interessante en uitdagende baan in een solide bedrijf waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Door onze voortdurende innovatie ben je bereid veel te leren en er is volop ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling. Alle nieuwe collega's krijgen een uitgebreid introductieprogramma, hierdoor leer je de organisatie snel kennen. We bieden een mooi salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Klein Metaal. Een prettig team collega’s ziet uit naar jouw komst!

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is de partner voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we u een uniek en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. Werken bij DERC Waterjetting is een goede keuze. We bieden een uitstekende werkplek in een zeer gezond technisch bedrijf, met ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We bieden bovendien prima arbeidsvoorwaarden.

Onze reputatie en organisatie
Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriele reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor 4 divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn meer dan 30 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

In deze functie bent u in dienst van de divisie DERC Jetting Systems

DERC Jetting Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert 'state of the art’ hogedruk units en -systemen, volgens de specifieke eisen van de klant. Het standaard assortiment bestaat uit veel verschillende modellen tot 3000 bar. Nationaal en internationaal wordt DERC Jetting Systems gerespecteerd voor de betrouwbaarheid van de apparatuur, innovativiteit en oplossingsgerichtheid. DERC Jetting Systems is ook het SIR gecertificeerde testcentrum voor alle merken hogedruk units en apparatuur. 

Enthousiast over deze functie?

Herken je je in dit profiel? Mail dan jouw CV en motivatie waarom je geschikt bent voor deze baan naar PZ@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Engineering

Engineering


Team engineering

High press air pre heater cleaner

Innovatieve producten